شیر شتر و بیماران وابسته به انسولین
شیر شتر باعث بهبود وضعیت میزان گلوکز در بیماران دیابتی تحت درمان با شیر شتر می شود. این امر به دلیل وجود انسولین در مقادیر زیاد امکان پذیر است:شیر شتر بیش از ۵۰۰۰ برابر مقدار مشاهده شده در شیر گاو و ۱۰۰۰ برابر مقدار مشاهده شده در شیر انسان (۵۲ واحد بین المللی در لیتر) است. انسولین به دلیل اسیدیته محیط به طور معمول در هنگام هضم شیر در معده خنثی می شود ، اما به نظر می رسد که شیر شتر مانند سایر گونه ها از بین نمیرود،
انسولین در روده سالم نگه میماند، جایی که می تواند جذب شود.
در این حالت ، به نظر می رسد که مصرف منظم شیر شتر تنظیم کننده میزان قند خون در بیماران وابسته به انسولین است.
(AGRAWAL و همکاران ۲۰۰۳ در KANUSPAYEVA و همکاران ، ۲۰۰۳).