حمایت از سرمایه گذار برای فرآوری شیر شتر در استان خراسان جنوبی
بیرجندرسا-معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسانجنوبی گفت: شتر یکی از ظرفیتهای استان است که به دلیل نبود کشتارگاه به صورت زنده از استان خارج و به استانهای تهران، اصفهان، کرمان، یزد، خراسان رضوی، سمنان و قم ارسال میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از فارس، محود اشرفی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: به دنبال جذب سرمایهگذار برای احداث کارخانه فرآوری شیر شتر هستیم که تعدادی سرمایهگذار نیز مراجعه کرده و پیگیر کارها هستند.
وی افزود: شیر شتر به دلیل خواصی که دارد باید به عنوان شیر خشک صادر شود، چراکه چندین برابر شیر گاو کلسیم، فسفر و آهن دارد و از همه مهمتر انسولینی که در شیر شتر موجود است برای درمان دیابت، هپاتیت و سل و مداوای بسیاری از امراض صعب العلاج مفید است.
نهبندان رتبه اول شترداری در خراسانجنوبی
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسانجنوبی ادامه داد: نهبندان رتبه اول شترداری در استان را دارد و بعد از آن شهرستانهای طبس، خوسف، بشرویه و سرایان به ترتیب پیشرو در پرورش شتر هستند.
اشرفی تصریح کرد: شتر یکی از ظرفیتهای استان است که به دلیل نبود کشتارگاه به صورت زنده از استان خارج و به استانهای تهران، اصفهان، کرمان، یزد، خراسان رضوی، سمنان و قم ارسال میشود.
پتانسیل دامی بالایی در خراسانجنوبی وجود دارد
وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر پتانسیل دامی خوبی در استان وجود دارد، تصریح کرد: توسعه شترداری ساده نیست و با توجه به کویری بودن و وضعیت استان بهترین دامی که در استان پرورش داده میشود شتر است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: در خراسان جنوبی پنج شهرستان طبس، خوسف، نهبندان، بشرویه و زیرکوه مرکز پرورش شتر هستند.
اشرفی عنوان داشت: خراسانجنوبی دومین استان کشور در جمعیت شتر است، اما متاسفانه استفاده از ظرفیتهای این نعمت الهی مغفول مانده که همت بالایی را میطلبد.