تردید در نقش شتر در انتقال بیماری مرس
محققان دانشگاه کینگ فیصل در عربستان سعودی و دانشگاه هنگ کنگ 11 گله شتر شامل 70 شتر را از نظر آلودگی به ویروس عامل بیماری مرس بررسی کرده و 9 شتر را مبتلا به این بیماری مشاهده کردند. سپس خون 191 نفر را که شامل 146 نفر بدون تماس و 45 نفر تماس اندک تا بسیار زیاد با شتر را داشند از نظر وجود آنتی بادی بر علیه ویروس عامل بیماری مرس بررسی کردند. 4 نفر از این افراد صاحب گله شتر بوده و به صورت روزانه در تماس با شترها بوده و شیر شتر را به صورت خام مصرف میکرده اند. بنا بر نتایج این تحقیق محققان در هیچکدام از این افراد آنتی بادی ویروس مرس را نیافتند که این نشاندهنده عدم ابتلای آنها به این بیماری است.
این مقاله در تازه ترین شماره مجله علمی emerging infectious diseases چاپ شده است که میتوانید از لینک زیر به آن مراجعه نمایید.