طرز تهیه بریوش شیر شتر

تجهیزات لازم:

کاسه
الک
وردنه
قالب بریوش

مواد لازم:
 ۱ بسته  مخمر نان
 ۵۰۰ گرم آرد
 وانیل
 ۱۰ گرم پودر شیر شتر
 ۲۵  سی سی شیر سویا
 ۱۰۰ گرم شکر قهوهای
 ۱ عدد تخم مرغ
 نمک ۱ پیمانه

دستور تهیه:
 آرد الک شده را در کاسه بریزید
 مخمر نان را اضافه کنید
 نمک اضافه کنید
 وانیل را باز کنید وبه ظرف اضافه کنید
 شکر قهوه ای را اضافه کنید
 تخم مرغ را اضافه کنید
 شیر پودر شده شتر را در ظرف دیگری بریزید ، کم کم شیر سویا را در حالی که مخلوط می کنید اضافه کنید
 شیر شتر را در ظرف اول بریزید
 همه مواد را در یک ظرف ۱۰ دقیقه قرار دهید
 با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید ۱ ساعت بماند
 قالب را چرب کرده و خمیر بریوش را اضافه کنید
 فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید
 به مدت ۳۰ دقیقه بپزید
 در صورت سرد بودن بریوش ، قالب گیری نمی شود

منبع:https://www.camel-idee.com/brioche-au-lait-de-chamelle/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *