محبوبیت روزافزون شیر شتر در جهان

محصولات تولید شده از شیر شتر در سال های اخیر در جهان بویژه اروپا مورد توجه قرار گرفته است. شیری که روزی بیابان نشینان از آن تغذیه می کردند اکنون ماده اولیه اصلی بیساری از غذاها و دسرهاست و جای خود را در سبد خرید مردم جهان پیدا کرده است.

به گزارش وقایع روز به نقل از پایگاه خبری یورو نیوز، شیر شتر در مقایسه با شیر گاو چربی کمتر و ویتامین های بیشتری دارد.

برخی مطالعات نشان داده اند که شیر شتر می تواند سطح قند خون را کاهش دهد.

همچنین به گفته دانشمندان، شیر شتر نزدیک ترین شیر به شیر مادر است. بنابراین تعجبی ندارد که به محبوب ترین ماده اولیه دسرها در اروپا تبدیل شده است.  

کارخانه «النسما» – نخستین کارخانه تولید شکلات شیر شتر- در سال ۲۰۰۸ تاسیس و در سال ۲۰۱۳ موفق به دریافت مچوز صادرات محصول به منطقه یورو شد.   

مانند همه شکلات ها، نخستین شکلات شیر شتر نیز از شکلات های مغز دار بود. پس از تفت دادن و سرخ کردن مغز (بادام، فندق و ..) لایه ای از شکلات تولید شده از شیر شتر روی آن را می گرفت.

بنا به اعلام النسما، این شرکت اکنون بازار خوبی نیز در شرق آسیا پیدا کرده است به طوری که حدود ۳۵ درصد مشتریان آن از کشورهای شرق آسیا هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *