توليد سالانه 18 هزار تن شير و 13 هزار تن گوشت شتر در کشور

camel-rigan

بندرعباس / خبرگزاری صداوسیما / اقتصادی
رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور گفت :سالانه 18 هزار تن شیر و 13 هزار تن گوشت شتر در کشور تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ محمدرضا ملاصالحی امروز در نشست هم اندیشی بررسی محورهای توسعه شترداری استان در بندرعباس افزود : در کشور 150 هزار نفر شتر زندگی می کنند که بیشتر آنها شترهای گوشتی و شیری هستند.
وی گفت : از سال گذشته تا کنون 2 هزار تن شتر پرواری به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده است.
رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور گفت : در تلاش هستیم تا تسهیلات کم بهره به شترداران پرداخت شود .
ملاصالحی افزود : ایجاد مرکز خدمات سرانی به شتر، راه اندازی صنعت پرورش نوین شترداری و توسعه بخش گردشگری شتر از مهمترین برنامه های سازمان است.
رئیس انجمن علمی شتر ایران گفت : توسعه شترداری نوین برای استفاده بهتراز ظرفیتهای این صنعت در دستور کار است.
زیبایی افزود : شیر شتر برای درمان بیماری های دیابت ، آلرژی ، آلزایمر و سرطان بسیار موثر است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت : هرمزگان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی یکی از مناطق مهم زیست و پرورش شتر در کشور است.
ناصر حیدری پوری افزود : اکنون 21 هزار نفر شتر در هرمزگان زندگی می کنند که 13 درصد شمار شتران در کشور است.
وی گفت : در هرمزگان هشت ایستگاه شتر داری با ظرفیت هریک بین 100 تا 150 شتر وجود دارد که خدمات سمپاشی ، پلاک کوبی، تامین آب شرب و علوفه در این ایستگاهها صورت می گیرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت : تا کنون اعتبارات استانی و ملی برای توسعه ایستگاه شترداری در استان در نظر گرفته نشده است.
پورطرق معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان هم در این نشست گفت : ارزآوری مناسب ، افزایش درآمد روستاییان و مقاومت شتر در برابر گرما و خشکسالی از مهمترین مزایای شترداری در استان است .
نماینده شترداران در استان نیز گفت : کمبود مرتع برای چرای شتر و علوفه از مهمترین مشکلات این صنعت در استان است.
عبدالله آبکار پلاک گذاری شتر ها را به خصوص در شرق هرمزگان خواستار شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *