پرواربندی شتر در فسا + عکس
به گزارش سرویس شهرستان های شیرازه به نقل از فسایی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: تداوم خشکسالی در چند سال اخیر، افت شدید آب های زیرزمینی، کاهش سطح زیر کشت محصولات زراعی، بیابانی شدن اراضی کشاورزی و در عین حال وجود پوشش گیاهی مناسب در مراتع شهرستان، موجب گردیده در اقدامی مناسب، تعدادی از کشاورزانی که با مشکل خشکسالی مواجه شده اند، به پرورش و پروار بندی شتر تشویق و ترغیب شوند.
وی با بیان این که یکی از راههای مقابله با خشکسالی و ایجاد اشتغال، تبدیل تهدید به فرصت می باشد افزود: تاکنون بیش از یکصد نفر شتر توسط کشاورزان و دامداران بخش شیبکوه در مناطق بیابانی و با اعمال کمترین هزینه پرورش داده شده اند.
رحمانی در انتها به برنامه های در دست اجرا توسط مدیریت جهاد کشاورزی در راستای گسترش صنعت پرورش شتر در شهرستان اشاره کرد و گفت: تلاش برای در نظر گرفتن تسهیلات ویژه برای پرورش شتر و بر گزاری دوره های آموزشی ترویجی، از برنامه های اصلی مدیریت جهاد کشاورز ی شهرستان می باشد.
شایان ذکر است که صنعت شترداری فواید بسیار زیادی عاید بهره برداران خود می کند به طوریکه استفاده از گوشت، شیر، پشم، پوست و کوهان شتر هریک به صورت مجزا و در صنایع مختلف، متقاضی مخصوص به خوددارد و می تواند صنعت پرورش شتر را به صنعتی سود آور مبدل کند.