740 تن گوشت شتر در یک سال گذشته در خراسان جنوبی تولید شد.

meat

ولی پور مطلق ، رئيس سازمان جهاد کشاورزي خراسان جنوبي ارزش گوشت توليدي را 185 مبلغ  ميليارد ريال اعلام کرد .

وی گفت : بيشترين گوشت توليدي مربوط به شهرستان هاي نهبندان ، طبس ، خوسف و بشرويه است .
آقای ولی پور مطلق با بيان اينکه خراسان جنوبي دومين استان کشور در تولید و  پرورش شتر است ؛ افزود : هم اکنون تعداد 29 هزار و 400 نفر شتر در خراسان جنوبي پرورش داده مي شود .
وی گفت: با توجه به خشکسالی های 17 ساله، تولید گوشت  شتر در خراسان جنوبی  10 درصد کاهش یافته است  .

رئيس سازمان جهاد کشاورزي خراسان جنوبی افزود : حدود 200 تن از گوشت شتر تولیدی خراسان جنوبی به استان هاي تهران ، کرمان ، خراسان رضوي ، یزد و اصفهان ارسال می شود .

پرروش شتر برای هزار و 600 نفر در استان خراسان جنوبی شغل فراهم کرده است .
گوشت شتر حاوي ويتامين ب و عناصر مهم نظير آهن ، فسفر و کلسيم است و داراي قدرت مخصوصي در نگهداري هر چه بيشتر آب در بدن دارد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *