امروزه اهمیت شتر و پرورش آن و شیر شتر و خواص تغذیهای و درمانی آن بر کسی پوشیده نیست. صدها مقاله علمی تحقیقاتی و شواهد متعدد نشاندهنده اثرات درمانی این ماده مغذی در بسیاری از بیماریها و مشکلات بهداشتی است. در حال حاضر شیر شتر بهعنوان یک غذای برتر و شفابخش در بسیاری از کشورها شناختهشده و مصرف آن در حال افزایش است بهطوریکه بر اساس نظر محققان، شتر دام آینده جهان است. شیر شتر را میتوان بهصورت موفقیتآمیزی برای درمان بسیاری از بیماریها و اختلالها مانند اوتیسم، دیابت، آلرژی، سرطان، مشکلات گوارشی، بیماریهای خود ایمن و … به کاربرد.
این سایت در نظر دارد که این اطلاعات و روش مصرف درست شیر شتر را به گوش کسانی برساند که نیازمند درمان هستند تا بتوانند تحولی بزرگ در زندگی خود ایجاد کنند همانطوری که این اتفاق در مورد بسیاری دیگر افتاده که در سایت میتوانید آنها را پیدا کنید.
ضمنا این سایت هیچگونه ارتباط تبلیغاتی یا مالی با تولید کنندگان محصولات شتر ندارد و منفعت مالی برای آن متصور نیست.
یادآوری میگردد که تمامی مطالب این سایت جهت اطلاع بیشتر و توصیه های بهداشتی است و مسیر درمان بیماری شما صرفا از طریق پزشک معالج و دستورات ایشان است.
سلام آقای دکتر ولی نژاد
با توجه به بعضی از مقالات که در این سایت هم موجود میباشد.شیر مورد استفاده برای بیماران اوتیستیک باید شیر خام باشد(نه شیر پاستوریزه و جوشیده شده) چون ظاهرا حرارت اثر مخربی بر روی ساختار پروتئین دارد.و با توجه به بیماریهای مشترک بین انسان و دام پیدا کردن شیر خام سالم خود مقوله ای دیگر است.
آیا در این رابطه در ایران کار خاصی انجام شده است؟
وآیا جنابعالی در این مورد نظر خاصی دارید؟
ودر پایان آیا چنین شیری با این شرایط در ایران یافت میشود؟
سلام جناب شجاعی، بله همانطور که شما فرموده بودید شیر شتر را نبایستی جوشاند. البته در حال حاضر برندهایی در کشور وجود دارند که شیر شتر را پاستوریزه و بسته بندی میکنند و در نقاط مختلف کشور توزیع میکنند و به نظرم در بسیاری از شهرها در دسترس باشد. البته شما به صورت خانگی هم میتوانید شیر را در منزل پاستوریزه بفرمایید که در سایت به صورت کامل شرح داده شده است.