تهیه چای کره با شیر شتر

چای کره (Butter tea) که با نام پو چا نیز شناخته می شود، نوشیدنی مردم مناطق هیمالیا نپال، بوتان، هند، تبت و مناطق غربی چین است. ⠀ تبتی ها از قرن هفتم پس از میلاد به چای علاقه داشتند. چای محبوب‌ترین و پرمصرف‌ترین نوشیدنی در تبت است و تبتی‌ها ضرب‌المثلی دارند که می‌گوید: «بدون غذا می‌توان زندگی کرد، اما بدون چای نمی‌توان زندگی کرد.» ⠀ Rhonda Miga @migarhonda، از Someday Decisions، در مسا Mesa، آریزونا، از پودر شیر شتر برای درست کردن پو چا استفاده می کند.⠀ ⠀ او دستور پخت پو چا را به اشتراک گذاشته است:⠀
⠀ شما نیاز دارید به:
دو فنجان آب – چای کیسه ای چای سیاه- یک قاشق غذاخوری کره بدون نمک⠀ – مقداری نمک دریا (یا نمک هیمالیا) – سه اونس پودر شیر شتر یا سه لیوان شیر شتر – لیوان چای بزرگ مورد علاقه شما ⠀ مرحله ۱: شیر شتر را آماده کنید. یک بسته پودر شیر شتر را با ۶ اونس آب مخلوط کنید. (من از یک بطری شیکر کوچک برای این کار استفاده می کنم.) کنار بگذارید. (شما از ۳ اونس در هر فنجان بزرگ چای کره استفاده خواهید کرد، بنابراین یک بسته پودر شیر شتر ۲ وعده چای درست می کند.) ⠀ مرحله ۲: ۲ فنجان آب را بجوشانید. پس از جوش آمدن، از منبع حرارت برداشته و یک چای کیسه ای به آن اضافه کنید. اجازه دهید ۳-۵ دقیقه بجوشد. (من چای صبحانه انگلیسی را ترجیح می دهم.) اگر از چای شل استفاده می کنید، برای راحتی کار از یک صافی یا کیسه صافی استفاده کنید. ⠀ مرحله ۳: ۱ قاشق غذاخوری کره و کمی نمک به چای در حال جوشیدن اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا کره آب شود. (اگر از کره شور استفاده می کنید، نمک اضافی را اضافه نکنید.) ⠀ مرحله ۴: با استفاده از لیوان بزرگ مورد علاقه خود، ۳ اونس شیر شتر را داخل لیوان بریزید و روی آن چای اضافه کرده و بنوشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *