شیر شتر – احساس جدیدی از مزه

شیر شتر – احساس جدیدی از مزه

دره آپر هانتر به خاطر نوشیندنی خوب و زیتون معروف است و زمانی که میشل فیلیپس در املاک ۱۰۰ جریب خود در نزدیکی ماسول بروک یک مزرعه تولید شیر شتر ایجاد کرد ، محل تولد اولین لبنیات شتر مجاز در این ایالت شد.

میشل کار خود را با دوازده شتر محصور شده در طبیعت آغاز کرده و هر کدام قادر به تولید چندین لیتر شیر در روز هستند. شیر شتر به عنوان یک ماده غذایی فوق العاده جدید لقب گرفته و ادعا می شود که می تواند به درمان دیابت ، اوتیسم ، مشکلات گوارشی و آلرژی غذایی کمک کند. میشل میگوید: “من یک مشتری نوجوان مبتلا به دیابت نوع ۱ دارم که با نوشیدن شیر شتر به حدی قند خود را پایین آورده که دیگر نیازی به انسولین ندارد و دیگری کودک اوتیستیک است که از زمان نوشیدن شیر به طور قابل توجهی آرام شده است.”

شیر شتر به عنوان یک محصول جایگزین مستند شده است که به بیماران نه تنها دیابت بلکه بیماری کرون ، فلج مغزی و آلرژی غذایی کمک می کند.

میشل گفت: “اگر یک لیوان شیر گاو را در کنار شیر شتر قرار دهید ، تفاوت در ظاهر و طعم آن دشوار است.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *