مقاله جامع: شیر شتر برای اوتیسم: درمانی برای کودکان اوتیسم

با توجه به تجربه شخصی طرفداران شیر شتر، شیر خام شتر برای اوتیسم می تواند بسیار مفید باشد. آیا شیر شتر برای اوتیسم موثر است؟ در این مقاله ، خواهیم دید که طرفداران چه حرفی می زنند و ادعاهای آنها تا چه حد با داده های علمی موجود مطابقت دارد. قبل از آن ، شما باید به اطلاعاتی در مورد اوتیسم بدانید.

اوتیسم نوعی اختلال رشد مغزی است که بر توانایی بیمار در درک و معاشرت با دیگران تأثیر می گذارد. این امراختلال در تعامل اجتماعی و مشکلات ارتباطی می شود. اصطلاح اختلال طیف اوتیسم گروهی از اختلالات رشد عصبی را توصیف می کند. بیماران مبتلا به اختلال طیف اوتیسم دارای الگوهای رفتاری یا علایق تکراری ، محدودکننده و کلیشه ای هستند. خطر ابتلا به اوتیسم در پسران بیشتر از دختران است که نسبت مرد به زن ۴ به ۱ است. طبق مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها ، در سال ۲۰۱۴ ، از هر ۵۹ کودک ۱ کودک علائم اوتیسم یا ASD داشته است. مطالعات نشان می دهد که تعداد بیماران ASD در حال افزایش است. کارشناسان این امر را به عوامل محیطی نسبت می دهند.

پزشکان برای تشخیص انواع اختلالات روانپزشکی از راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی استفاده می کنند.

طبق ویرایش اخیر کتابچه راهنما ، موارد زیر پنج نوع اختلال طیف اوتیسم است:

     اوتیسم با کاتاتونیا

     اوتیسم همراه با اختلال رفتاری ، ذهنی یا رشد عصبی دیگر است

     اوتیسم همراه با یک بیماری ژنتیکی یا پزشکی ناشناخته یا یک عامل محیطی است

     اوتیسم با یا بدون نقص زبان

     اوتیسم با یا بدون نقص ذهنی

یک بیمار اوتیسم می تواند یک یا چند نوع اختلال اوتیسم را داشته باشد. قبل از تشخیص و راهنمای آماری اختلالات روانی ، بیماران ASD به شرح زیر تشخیص داده شدند:

     سندرم آسپرگر

     اختلال اوتیسم

     اختلال تجزیه در دوران کودکی

     اختلال رشد فراگیر

علائم این اختلال در سنین ۱۲ تا ۲۴ ماهگی آشکار می شود. علائم اوتیسم ممکن است دیر یا زودتر ظاهر شود. موارد زیر دو دسته از علائم اوتیسم است:

     مشکلات ارتباطی و تعامل اجتماعی

     فعالیتهای محدود یا تکراری یا الگوهای رفتاری

آیا تحقیقی در مورد شیر شتر و اوتیسم برای بررسی ادعاهای اثرات شیر شتر برای اوتیسم انجام شده است؟ اجازه بدید ببینیم.

شیر شتر برای اختلالات طیف اوتیسم

افرادی که در صحرا زندگی می کنند از شیر شتر استفاده کرده اند تا رژیم غذایی و نیازهای درمانی خود را برآورده کنند. همچنین ممکن است مقالات زیادی در مورد شیر شتر برای اختلال طیف اوتیسم خوانده باشید. با این حال ، آیا تحقیقاتی درباره شیر شیر و اوتیسم در محیط های کنترل شده انجام شده است؟ یا آیا داستان های واقعی برای خواندن درباره شیر شتر برای بیماری اوتیسم وجود دارد؟ بر اساس گزارش بیمار منتشر شده در مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی ، شیر شتر برای اوتیسم برای پسری که در ۳ سالگی با اختلال اوتیسم تشخیص داده شده مفید بوده است. هنگامی که پسر به ۹ سالگی رسید ، شروع به نوشیدن یک فنجان شیر شتر خام به صورت روزانه کرد. این پسر بهبودی علائم اوتیسم را در یک شب تجربه کرد. مصرف منظم شیر خام شتر در شش سال متوالی با بهبود پایدارعلائم همراه بود.

وقتی پسر ۱۵ تا ۱۸ ماهه بود ، از دست دادن زبان و توجه را تجربه کرد. وی همچنین علائم زیر را تجربه کرد:

    حساسیت به صدا

    بیش فعالی

    تمرکز بروی آب و اشیا

    رفتار پرخاشگرانه مانند گاز گرفتن

    مشکلات تعامل

    آلرژی غذایی و عدم تحمل

    تأخیر در پردازش شنیداری

    مشکلات  پوست

    اختلال تیک متناوب

    یبوست

پس از اینکه یک شترداربه او  در مورد استفاده بیمارستان های خاورمیانه از شیر شتر برای نوزادان به او گفت ، او تحقیق درباره شیر اوتیسم را آغاز کرد. وی با افراد آشنا به استفاده از شیر شتر برای اوتیسم صحبت کرد. وی پس از دو سال مطالعه بر روی شیر خام شتر ، تصمیم گرفت که به پسرش  شیر شتر غیر حساسیت زا و غنی از مواد مغذی را بدهد. پسر او برای اولین بار در ۱۰ اکتبر ۲۰۰۷ شیر شتر خام و بدون حرارت را نوشید و پیشرفت های چشمگیری در ارتباط ، ارتباط چشمی ، بیان عاطفی و سازماندهی خود نشان داد. وی به مصرف روزانه ۴ اونس (۱۲۰ سی سی) شیر شتر ادامه داد. وی همچنین در واژگان ، زبان و سایر مهارتهای آکادمیک پیشرفتهایی را نشان داد.

با این حال ، هنگامی که نوشیدن شیر شتر را متوقف کرد ، رفتارش رو به وخامت گذاشت. پس از سرگیری مصرف شیر شیر شتر پسر او بار دیگر علائم بهبود یافت. این داستان نشان می دهد که شیر شتر برای اختلالات طیف اوتیسم همراه با داروها و مدیریت رژیم غذایی مزایای پایدار دارد.

مزایای شیر شتر برای اوتیسم

مزایای شیر شتر برای اوتیسم نیز در چندین مطالعه بررسی شده است. نتایج این مطالعات نشان می دهد که شیر شتر برای بهبود اوتیسم مفید است.

عوامل خطر برای اختلال طیف اوتیسم عبارتند از:

    فاکتورهای محیطی

    عوامل ایمنی

    عوامل ژنتیکی

    مواد شیمیایی عصبی

    استرس اکسیداتیو

طبق مطالعات گسترده ، نقش استرس اکسیداتیو در آسیب شناسی بیماری های عصبی مانند سندرم داون ، بیماری آلزایمر ، پارکینسون ، اختلال دو قطبی ، اسکیزوفرنی و اوتیسم حیاتی است.

وقتی سطح اکسیژن واکنش پذیر (ROS) از ظرفیت آنتی اکسیدانی سلول بیشتر شود ، این امر باعث استرس اکسیداتیو می شود. کنترل عملکرد ROS برای عملکرد فیزیولوژیکی ضروری است. مکانیسم دفاعی آنتی اکسیدان گونه های اکسیژن فعال درون سلول ها را خنثی می کند. افزایش تولید ROS در پلاسما و مغز ممکن است تعداد سلول های مغزی را کاهش دهد و باعث آپوپتوز و اوتیسم و ​​آسیب شود. چندین مطالعه نشان می دهد که استرس اکسیداتیو در ایجاد اوتیسم نقش دارد.

شیر شتر دارای اثرات درمانی بالقوه برای کمک به بیماران مبتلا به بیماریهای خود ایمنی مانند دیابت شیرین ، آلرژی غذایی ، اوتیسم و ​​هپاتیت B است. شیر شتر دارای ترکیب منحصر به فردی است که با شیر نشخوارکنندگان دیگر متفاوت است.

شیر خام شتر نسبت به شیر گاو حاوی چربی ، لاکتوز و کلسترول کمتری است. همچنین دارای مواد معدنی زیر است:

    اهن

    کلسیم

    فلز مس

    منیزیم

    پتاسیم

    فلز روی

این شیر همچنین حاوی ویتامین های زیر است:

   A

    B2

    E

    C

شیر خام شتر فاقد بتا-کازئین و بتا-لاکتوگلوبولین است که مسئول ایجاد حساسیت در اثر شیر گاو هستند. شیر شتر همچنین پروتئین های محافظ مختلفی به ویژه آنزیم های شناخته شده برای اعمال خواص ضد ویروسی ، ضد باکتری و ایمنی برای شما فراهم می کند. این موارد در پیشگیری از آلرژی غذایی و توان بخشی سیستم ایمنی بدن بسیار مهم هستند. شیر شتر به دلیل خاصیت های ضد آلرژی ، پروتئین های مهار کننده التهاب و نانوذرات با اندازه کوچکتر به درمان آلرژی های غذایی کمک می کند. نانوذرات شیر ​​شتر نشان داده اند که در ایمنی و عفونت امیدوار کننده هستند.

مطالعه ای که ما در این مقاله بحث می کنیم اثرات مصرف شیر شتر بر نشانگرهای زیستی استرس اکسیداتیو در کودکان اوتیسم را ارزیابی می کند. این مطالعه سطح پلاسمایی سوپراکسید دیسموتاز ، گلوتاتیون و میلوپراکسیداز را اندازه گیری کرد.

این مطالعه شامل ۶۰ بیمار مبتلا به اختلال طیف اوتیسم بود. آزمودنی ها کودکان ۲ تا ۱۲ ساله مبتلا به آلرژی یا عدم تحمل غذا بودند. محققان از چاپ چهارم کتابچه راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی برای تشخیص بالینی استفاده کردند. افراد مورد مطالعه از مرکز تحقیقات و درمان اوتیسم دانشگاه کینگ سعود استخدام شدند. هیئت بررسی دانشکده پزشکی تأیید اخلاقی این مطالعه را ارائه داد. محققان به طور تصادفی افراد را به سه گروه زیر تقسیم کردند تا فواید شیر شتر برای اوتیسم را مشاهده کنند:

    به افراد گروه اول شیر خام داده شد.

    به گروه دوم شیر جوشانده شتر داده شد.

    به گروه سوم شیر گاو به عنوان دارونما داده شد.

دستورالعمل ها و حجم شیر برای همه گروه ها یکسان بود. محققان به والدین دستور دادند ۵۰۰ میلی لیتر شیر شتر به مدت دو هفته به رژیم روزانه فرزندان خود اضافه کنند. هیچ دارو درمانی یا مکمل دیگری از رژیم روزانه آنها اضافه یا حذف نشده است.

محققان از مقیاس رتبه بندی اوتیسم دوران کودکی (the Childhood Autism Rating Scale) برای اندازه گیری شدت علائم استفاده کردند. والدین رفتار فرزندان خود را در پرسشنامه زیرگروه ها که شامل رویکرد اجتماعی ، ارتباطات ، بازی ، رفتار حرکتی و ده حوزه رفتاری دیگر است ، ارزیابی کردند. محققان یک امتیاز خلاصه برای هر زیرگروه محاسبه کردند. بالاترین امتیاز خلاصه نشانگر زیرگروه است.

پس از ناشتایی یک شبه ، آنها پس از دو هفته ۱۰ میلی لیتر خون در لوله های EDTA جمع آوری کردند. پس از سانتریفیوژ ، محققان پلاسما و گلبول های قرمز خون را تا تحقیقات بیشتر به دست آورده و منجمد کردند. و به دنبال آن موارد زیر را اندازه گیری کردند.

    گلوتاتیون (آنتی اکسیدانی که از آسیب به اجزای سلولی در اثر رادیکال های آزاد ، پراکسیدهای لیپید ، پراکسیدها و فلزات سنگین جلوگیری می کند)

    سوپراکسید دیسموتاز (آنزیمی که با شکستن مولکول های اکسیژن بالقوه مضر در سلول ها از آسیب به بافت ها جلوگیری می کند)

    میلوپراکسیداز

تجزیه و تحلیل آماری و نتایج

محققان داده ها را تجزیه و تحلیل کرده و اختلافات آماری را در اندازه گیری قبل و بعد از مطالعه بررسی کردند. هدف از این مطالعه بررسی چگونگی تأثیر مصرف شیر شتر بر استرس اکسیداتیو بود. آنها سطح پلاسما موارد زیر را اندازه گیری کردند:

    میلوپراکسیداز

    سوپراکسید دیسموتاز

    گلوتاتیون

آنها پس از مصرف شیر شتر برای اوتیسم به مدت دو هفته ، تغییرات قابل توجهی را در تمام پارامترها مشاهده کردند. در افراد گروه I و گروه II افزایش قابل توجهی در سطح GSH پلاسما وجود داشت. با این حال ، هیچ تغییری توسط افراد گروه III نشان داده نشد. افراد گروه I و گروه III تفاوت معنی داری در سطح SOD پلاسما نشان ندادند. با این حال ، افراد گروه II از نظر آماری تغییرات قابل توجهی را نشان دادند. ارتفاع MPO در گروه I و II قابل توجه بود. هر دو گروه شیر شتر مصرف کردند.

مطالعات نشان می دهد که بیماران اوتیسم یا  ASD نسبت به استرس اکسیداتیو آسیب پذیرتر هستند. وقتی مکانیسم دفاعی آنتی اکسیدان نتواند با منابع گونه های اکسیژن واکنش پذیر مقابله کند ، این امر باعث استرس اکسیداتیو و آسیب می شود. استرس اکسیداتیو بالا به اختلال خواب ، اختلال در دستگاه گوارش و اختلال خواب در کودکان اوتیسم منجر میشود. افزایش استرس اکسیداتیو همچنین می تواند باعث تاخیر در رشد در کودکان مبتلا به اوتیسم شود. این مطالعه نشان می دهد که شیر شتر برای اوتیسم به بهبود نتایج بالینی اختلال طیف اوتیسم کمک می کند. از آنجا که شیر شتر سطح آنزیم های آنتی اکسیدان و مولکول های آنتی اکسیدان غیر آنزیمی را تغییر می دهد ، به کاهش استرس اکسیداتیو کمک می کند.

در نتیجه ، این باعث بهبود رفتار اوتیسم می شود. اگرچه نتایج این مطالعه قابل توجه است ، اما برای تعیین دوز مناسب شیر شتر و دوره درمان اختلال طیف اوتیسم ، به مطالعات گسترده نیاز است.

چه مقدار شیر شتر برای اوتیسم بنوشید

اکنون می دانید که مزایای شیر شتر برای اوتیسم از نظر بالینی اثبات شده است. ممکن است یک سوال داشته باشید. برای اوتیسم چه مقدار شیر شتر بنوشید؟ قبل از اینکه در مورد دوز اوتیسم شیر شتر صحبت کنیم ، بیایید محتوای مواد مغذی ۱۲۰ میلی لیتر شیر شتر را ببینیم:

ویتامین سی   5٪ DV

فسفر ۶٪ از DV

پتاسیم ۶٪ از DV

کلسیم ۱۶٪ DV

ریبوفلاوین ۸٪ DV

تیامین ۲۹٪ DV

کربوهیدرات ۵ گرم

چربی ۳ گرم

پروتئین ۳ گرم

کالری ۵۰

در اینجا DV ارزش روزانه یا مقدار لازم روزانه  است.

حال ، بیایید به دوز اوتیسم شیر شتر برگردیم. پسری در داستانی که با آن مشترک بودیم کار خود را با ۴ اونس (۱۲۰ میلی لیتر) شیر شتر خام و گرم نشده و ذوب شده آغاز کرد. با این حال ، باید بخاطر داشته باشید که به پسر نیز درمان های دیگری داده شده است. به افرادی که در این مطالعه بحث کردیم ، دستور داده شد ۵۰۰ میلی لیتر شیر شتر بدون هیچ تغییری در رژیم غذایی روزانه خود مصرف کنند. با این حال ، توصیه می شود در روز اول ۵۰۰ میلی لیتر شیر شتر برای اوتیسم مصرف نکنید. با دوز کوچک اوتیسم شیر شتر شروع کنید و به تدریج به ۵۰۰ میلی لیتر افزایش دهید.

علاوه بر اوتیسم ، شیر شتر می تواند به بیماران مبتلا به آلرژی به شیر یا عدم تحمل لاکتوز ، سطح قند خون بالا و ضعف ایمنی نیز کمک کند. اگر حساسیت به شیر دارید ، می توانید ۱ فنجان (۲۵۰ میلی لیتر) شیر شتر مصرف کنید. نوشیدن ۲ فنجان (۵۰۰ میلی لیتر) شیر شتر می تواند حساسیت شما به انسولین را بهبود بخشد.

شیر شتر را از کجا بخریم

اگر در یک منطقه بیابانی زندگی می کنید ، نیازی نیست در  Google “از کجا شیر شتر بخرید” یا “مزرعه شتر در نزدیکی من” را جستجو کنید. شیر شتر در مناطق کویری به راحتی در دسترس است. با این حال ، در ایالات متحده نیز مزارع شتر وجود دارد. برای خرید شیر شتر برای اوتیسم نیازی به رانندگی در یکی از این مزرعه ها نیست. می توانید پودر شتر را بصورت آنلاین خریداری کنید. Desertfarms.com وب سایتی است که انقلاب شیر شتر را در ایالات متحده آغاز کرده است. این فروشگاه آنلاین انواع بسته های شیر شتر را به فروش می رساند. اگر می خواهید شیر شتر را قبل از افزودن به رژیم غذایی خود آزمایش کنید ، وب سایت همچنین بسته آزمایشی رایگان شیر شتر را ارائه می دهد.

نتیجه

بسیاری از افراد تجربه خود را از شیر شتر برای اختلال طیف اوتیسم به اشتراک گذاشته اند. کسانی که روزانه شیر شتر مصرف می کنند ، حرف های مثبت زیادی در مورد آن دارند. افرادی که در صحرا زندگی می کنند صدها سال برای درمان بسیاری از مشکلات بهداشتی از شیر شتر استفاده کرده اند. حتی مطالعات بالینی نشان می دهد که شیر شتر برای اوتیسم استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد و در نتیجه به درمان اوتیسم کمک می کند.

منبع: https://camelmilk.com/camel-milk-autism-benefits/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *