واشنگتن پست: شیر شتر پر از مواد مغذی است و به محبوبیت بیشتری می رسد. اما طعم آن چطور است؟
مورا جودکیس
مورا جودکیس گزارشگر واشنگتن پست است. او دو بار برنده جایزه جیمز ریش است. او در سال ۲۰۱۱ به واشنگتن پست پیوست.
هر بار که به فروشگاه مواد غذایی می روید ، به نظر می رسد نوع جدیدی از شیر وجود دارد. این شیرها از حیوانات ، یا سبزیجات یا مغزها تهیه می شوند. شیر جو دو سر ، شیر ماکادمیا ، شیر کنف و شیر نخود وجود دارد. شیر بز وجود دارد.
اما جدیدترین شیر مرسوم که مد روز به زودی می آید که از شترها تهیه می شود.
شیر شتر در ایالات متحده در حال جلب توجه است ، اما آیا به اندازه کافی برای قهوه ی صبحانه شما مناسب است؟ مورا جودکیس این را بررسی میکند. (واشنگتن پست)
ممکن است شیر شتر عجیب به نظر برسد – اما یک طعم و مزهویژه دارد. تقاضای آن در ایالات متحده به دلیل فواید سلامتی این شیر جایگزین در حال افزایش است. طبق اخبار بلومبرگ ، طبق اعلام انجمن صنعت شتر استرالیا، ویتامین C آن پنج برابر و آهن آن ۱۰ برابر آهن شیر گاو است و حاوی پروتئین هایی نیست که باعث آلرژی های لبنی هستند.
این شیر از مدت ها قبل در خاورمیانه و آفریقا محبوب بوده است ، اما فواید غذایی آن باعث افزایش تقاضا در ایالات متحده و آسیا می شود. استرالیا ممکن است آماده باشد تا به تولید کننده بزرگ شیر شتر تبدیل شود ، اما مزارع ایالات متحده بسیار کوچک هستند. مزارع لبنیات شتر در اوهایو ، میسوری و ایندیانا و سایر ایالت ها وجود دارد. این بدان معناست که در اینجا کمتر تولید می شود و بسیار گران است: ما برای یک بسته ۶ بطری ۸ اونسی از تولیدکنندگان Desert Farms شصت دلار پرداخت کردیم که البته این شامل هزینه حمل و نقل نیست.
شیر شتر به صورت خام ، پاستوریزه و پودر شده وجود دارد و همچنین برای تهیه محصولاتی مانند صابون استفاده می شود. در برخی از ایالت ها مانند کالیفرنیا ، شیر شتر در فروشگاه های مواد غذایی مخصوص حمل می شود.
بنابراین ، چه طعمی دارد؟ بیشتر درست مثل شیر معمولی است. اما گاهی به شکل شورتر ولی دلپذیر وجود دارد. این قطعاً شیرینی هر نوع نوشیدنی یا دسری را که از آن استفاده می کنید جبران می کند. ما دوست داشتیم کلوچه های شکلاتی را برای ترکیب ایده آل شیرین و شور در آن غوطه ور کنیم. یا می توانید آن را در قهوه بریزید.