تولید شیر بیشتر و با کیفیت بهتر

دکتر طاهره محمدآبادی

نتایج آزمایش من روی شترهای شیری.

افزودن بذر کتان گرم شده به میزان ۲۵۰ گرم در روز به رژیم غذایی شترهای شیری باعث افزایش تولید شیر ، اسیدهای چرب اشباع نشده و اسید لینولئیک (CLA) شد. با اثرات مفید بر سلامت قلب برای جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی. اسید لینولئیک ضد سرطان است و به طور بالقوه پاسخ ایمنی را افزایش می دهد و تجمع چربی بدن را کاهش می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *