آیا شير شتر خاصيت ضد ديابتي دارد!

milk1
به گزارش شفا آنلاین،استاديار پژوهشي موسسه تحقيقات واکسن و سرم سازي رازي شعبه شمال شرق کشور گفت: اين شير به دليل دارا بودن پپتيت هاي (پروتئين هاي ريز) شبه انسوليني خاصيت ضد ديابتي دارد .
دکتر سعيد زيبايي افزود: در مدت سه سال در موسسه تحقيقات واکسن و سرم سازي رازي در قالب چهار پايان نامه کارشناسي ارشد و دکترا اين موضوع بررسي و بر روي موشهاي رت آزمايش و به اثبات رسيد.
وي گفت:بر اين اساس به مدت سه ماه روزي نيم ليتر شير به گروه نمونه که مبتلا به ديابت بودند داده شد و طي اين آزمايش تاثير بارز اين شير در کنترل ديابت بروز يافت.
رئيس هيات مديره انجمن علمي شتر ايران گفت : در اين آزمايش تاثير اين شير بر کنترل ديابت حتي در مصرف کنندگان انسولين مشخص شد به گونه اي که ميزان توليد انسولين را در بدن بالا مي برد و در مقابل قند خون را کاهش مي دهد.
اين محقق افزود : همچنين اين شير در ترکيب با برخي گياهان دارويي مورد آزمايش قرار گرفت و تاثير قابل توجه آن بر روي درمان و کنترل برخي بيماري ها مشخص شده که به زودي نتايج آن ارائه مي شود.
دکتر زيبايي گفت : شتر حيواني است که تمامي محصولات حاصل از آن قابل مصرف در طب سنتي و درمان بيماري هاي مختلف است در واقع اين دام محصولات ارگانيک و فراسودمندي توليد مي کند که جنبه درماني دارد و هم در دنيا و هم طي بررسي ما در کشور به اثبات رسيده است.
رئيس هيات مديره انجمن علمي شتر ايران افزود : از سويي اين حيوان بسيار مقاوم بي آبي و خشکي و شرايط سخت است و به نوعي دامي اقتصادي و مقاوم است که متناسب با شرايط اقتصاد مقاومتي هم مي باشد و مي تواند اشتغال پايدار بويژه در مناطق محروم ، روستايي و دچار بحران خشکسالي ايجاد کرده که منجر به آباداني مناطق بياباني و روستايي شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *