لاکتوفرین شیر شتر در برابر عفونت های باکتریایی!

اثر مهاری لاکتوفرین در برابر باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی. تصویر اقتباس شده از گونزالس-چاوز و دیگران ، ۲۰۰۹

لاکتوفرین در شیر دام و شیر شتر حاوی بالاترین مقدار تشخیص داده می شود. لاکتوفرین با محافظت از سلول ها در برابر عفونت ها و التهاب های باکتریایی و ویروسی ، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

ثابت شده است که لاکتوفرین شیر مانع رشد برخی از سویه های بیماری زا در انسان و / یا حیوانات مانند اشریشیا کلی ، سالمونلا تیفی موریوم ، شیگلا دیسانتریا ، لیستریا مونوسیتوژنز ، گونه های استرپتوکوک ، ویبریو کلرا ، لژیونلا پنوموفیلوس ، کلبس انترولیا، باسیلوس سوبتیلیس، گونه های استافیلوکوکوس و باسیلوس استیروترموفیلوس می شود.

با توجه به این نکته که شیر شتر در مقایسه با گونه های دیگر بیشترین مقدار لاکتوفرین را دارد ، بنابراین منبع با ارزش لاکتوفرین خواهد بود که می تواند رشد باکتری ها را کاهش دهد ، از چسبندگی باکتری ها و تشکیل بیوفیلم جلوگیری کند. بنابراین ، ممکن است به عنوان یک عامل درمانی ضد میکروبی در نظر گرفته شود.

با توجه به افزایش مقاومت در برابر آنتی بیوتیک ها ، لازم است داروهای ضد میکروبی جدید مانند لاکتوفرین شیر شتر برای بیماری های باکتریایی مورد بررسی قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *